Schakel JavaScript in

JavaScript is uitgeschakeld in de browser. Zonder JavaScript zal deze site niet werken.

Disclaimer

Auteursrecht

Alle foto’s op deze website zijn beschermd door auteursrecht. Het is niet toegestaan om beeldmateriaal te kopiëren of te gebruiken in welke vorm dan ook, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van DD. Dit geldt voor zowel elektronische, mechanische als andere vormen van kopiëren.

Gebruik van foto’s of tekst

Wilt u foto’s of tekstmateriaal van deze website gebruiken? Neem dan contact met ons op via dit contactformulier.

Verantwoordelijkheid

De webmaster/eigenaar van deze website is niet verantwoordelijk voor de rechten van foto’s, artikelen of afbeeldingen die door derden zijn aangeleverd voor plaatsing op de site.
Hoewel ik met de grootste zorgvuldigheid de inhoud van de website samenstel, sluiten ik alle aansprakelijkheid uit voor onjuistheden, onvolledigheden en de gevolgen van het handelen op basis van informatie op deze site.

Auteursrecht foto’s en informatie

Alle foto’s op deze website zijn auteursrechtelijk beschermd. Wil je een foto gebruiken, neem dan contact op met Raymond Steenwijk. Het is niet toegestaan om foto’s te wijzigen of aan te passen. Ik streef ernaar om de privacy van betrokkenen te waarborgen. Neem contact met mij op op als je meent dat de privacy geschonden is.

Links naar andere websites

Deze website kan links bevatten naar websites van derden. Raymond Steenwijk Fotografie is niet verantwoordelijk voor de inhoud of kenmerken van deze websites. Het plaatsen van links door Raymond Steenwijk Fotografie impliceert geen goedkeuring van de inhoud van deze websites.