Schakel JavaScript in

JavaScript is uitgeschakeld in de browser. Zonder JavaScript zal deze site niet werken.

Een gecertificeerd fotograaf met een oog voor detail

Met mijn achtergrond als grafisch ontwerper en webdeveloper weet ik hoe ik visuele verhalen kan creëren die écht raken. Nu pas ik dat toe op mijn fotografie.

Portretten en stillevens zijn mijn specialiteit. Of het nu gaat om een donkere, mysterieuze sfeer of juist een lichte, vrolijke uitstraling, ik probeer daarbij de perfecte setting te creëren. Mijn hoofd zit vol creatieve ideeën, die ik met gedrevenheid omzet in tastbaar werk of bruikbaar materiaal. Daarbij laat ik mij inspireren door andere fotografen.

Zoek je naar een fotograaf die jouw visie tot leven brengt ?
Dan ben je bij mij aan het juiste adres.
Ik werk met veel plezier samen met zowel particulieren als bedrijven. Neem gerust contact op om jouw wensen te bespreken.

Foto: Joëlle Jozen-Sinnema